John Allentoft | Personen
John Allentoft - Nytænkning gennem erfaring - 16 år i Furesø byråd for de Konservative med fokus på økonomisk ansvarlighed.
furesø, værløse, farum, byråd, kommunalvalg, konservativ, borgerlig, john, allentoft, politiker, erfaring, vision, nytænkning, ærlig, økonomisk, ansvarlig
3064
page,page-id-3064,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Personen

Jeg og min familie (3 børn) har boet i Furesø (Værløse) siden 1972. I 1997 blev jeg valgt ind i Værløse kommunalbestyrelse, hvor jeg blev formand for Teknik- og miljøudvalget. Jeg sidder nu i Furesø byråd (se nærmere under Politisk CV).

Jeg er civilingeniør og H.D. og har siden 1974 haft direktør-/lederjobs i både private og offentlige virksomheder.

Jeg har siden 2005 drevet eget konsulentfirma., men har nu afviklet mine “arbejdsforpligtelser” for at koncentrere mig om byrådsarbejdet, min formandspost og mine andre hobbies.

Ud over lokalpolitik har jeg mange fritidsinteresser, men især:
Tennis, sejlsport, bjerg- og fjeldvandring. Jeg er medlem af Hareskov-Værløse Tennisklub, Farum Sejlklub og Historisk Forening for Værløse.

Det er ikke et overskud af tid, der har fået mig til at gå ind i politik, men en lyst til at præge kommunens udvikling ud fra det konservative værdigrundlag, så den er veldrevet og attraktiv at bo og leve i. Det synes jeg er lykkedes, så derfor fortsætter jeg det lokalpolitiske arbejde.

john-furesø-byråd-kommunalvalg-konservativ